🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کرده تفت داده مقداری نمک زرد چوبه وفلفل سیاه و ادویه اضافه کرده بعد سیصد گرم گوشت چرخ کرده با پیاز تفت داده نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کرده بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم.( میتوان در صورت تمایل بعد از خاموش کردن شعله مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کرد) .
از مواد یه قاشق روی خمیر گذاشته و خمیر بسته در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
🍃🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃