پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کرده تفت داده مقداری نمک زرد چوبه وفلفل سیاه و ادویه اضافه کرده بعد سیصد گرم گوشت چرخ کرده با پیاز تفت داده نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کرده بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم.( میتوان در صورت تمایل بعد از خاموش کردن شعله مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کرد) .

از مواد یه قاشق روی خمیر گذاشته و خمیر بسته در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.

🍃🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃

درباره این مطلب نظر دهید !

مطالب زیرا حتما بخوانید ...

میرزا قاسمی

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

محصولات زیرا حتما ببینید ...

%57
تخفیف

دانلود مبانی پروتزهای ثابت شیلینبرگ 2012 (ترجمه فارسی)

قیمت اصلی تومان220,000 بود.قیمت فعلی تومان95,000 است.
61
%60
تخفیف

علم و هنر در دندانپزشکی ترمیمی (ترجمه فارسی)

قیمت اصلی تومان320,000 بود.قیمت فعلی تومان128,000 است.
48
%42
تخفیف

دانلود بی حسی موضعی مالامد 2013

قیمت اصلی تومان150,000 بود.قیمت فعلی تومان88,000 است.
19