فروشگاه

شیرینی برنجی

مواد لازم :
آرد برنج نرم و الک شده 250 گرم
پودر قند 90 گرم
روغن جامد 125 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
گلاب 4/1 پیمانه
تخم خرفه برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شده پف کند .زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا آرد را که حتما باید 3 بار الک شده باشد را اضافه میکنیم از الک خیلی ریز رد کتید که لطافت شیرینی به همین بستگی دارد و مخلوط میکنیم. حالا از گلاب برای نرم شدن خمیر استفاده میکنیم. گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شده وقتی در دست به شکل گلوله در می آوریم در دست متلاشی نشود. خمیر را در کیسه فریزر ریخته و 24 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خمیر آماده شود . بعد از این مدت خمیررا از یخچال خارج کرده میگذاریم به دمای محیط برسه کمی به روغن میفته اما کاملا طبیعیه
بعد از خمیر به اندازه 1 گردو برداشته در دست گرد کرده در سینی فر چیده روی آن را با مهر یا انگشدانه طرح انداخته کمی تخم خرفه پاشیده در فری که با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه یعنی تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی به نظر برسد میپزیم بعد سینی را از فر خارج کرده کمی صبر میکنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند بعد از سرد شدن جدا میکنیم.
برای زعفرانی شدن نون برنجی 1ق غ خوری زعفران دم کشیده قبل از اینکه بزاریم 24ساعت استراحت کنه را به خمیر اضافه میکنیم .سینی فر را کمی چرب کنید . تا شیرینی خنک نشده بهش دست نزنید چون خرد میشه. زمان پخت را زیاد نکنید جون شیرینی سفت میشه

🍃🌼🌸🌺🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.