مواد لازم:
سینه بوقلمون ۲۵۰ گرم
جو پرک ۱ استکان کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ۱ ق چ
ادویه مرغ ۱ ق چ
سس کچاپ تند ۲ ق س
زعفرون غلیظ ۱ ق س
سبوس گندم ۱ ق چ
روغن کنجد ۲ ق س
رب انار غلیظ ۲ ق س
پوره فلفل قرمز ۱ ق س
طرز تهیه:
سینه بوقلمون رو با جو پرک شسته شده و آبگرفته چرخ میکنیم بعد پیاز رو رنده میکنیم و ادویه ها و زعفرون و سس کچاپ و سبوس رو اضافه میکنیم و یکساعت ترجیحا تو یخچال استراحت میدیم بعد بصورت کوفته ریزه درست میکنیم و با دو ق س روغن کنجد توی تابه سرخ میکنیم وقتی طلایی شد رب انار غلیظ رو با یک لیوان اب جوش حل میکنیم پوره فلفل قرمز رو هم اضافه میکنیم و میریزیم روی کوفته ریزه ها و شعله رو کم میکنیم تا بپزه و جا بیفته و حجم آب به نصف لیوان برسه .غذای ما آماده سرو است.
پوره فلفل قرمز اختیاریه ولی حذفش نکنین چون طعم بینظیری داره.
جو پرک رو به هیچ عنوان حذف نکنین چون در صورت حذف کوفته ریزه ها سفت میشن و مزه رب انار داخلش نفوذ نمیکنه.
آب پیاز رو نگیرین . نگران نباشین کوفته ها وا نمیره.
🍃🌼🌸🌺🍃