برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم ونصف پیمانه نشاسته با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه آرد بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا صاف و یک دست بشه سپس نیم ساعت میذارم در همون دمای محیط استراحت کنه تویه ظرف گودروغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم ویه تکون میدم زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگرچندتای اول خراب کردین نگران نباشین بامرورزمان دمای لازم قالب دستتون میادبعداز هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشودبعداینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزیدمیتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنید
🍃🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃