ناگت_مرغ🍗🍗🍗

ناگت_مرغ🍗🍗🍗

750 گرم سینه مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن
1/5 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
نیم قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چای خوری پودر کاری
نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری زیره
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
مواد برای سوخاری :
پودر سوخاری (پانکو) 
نصف قاشق چای خوری نمک
اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر
2 عددسفیده تخم مرغ
طرزتهیه
سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود.

🍃🌼🌸🌺🍃

درباره این مطلب نظر دهید !

مطالب زیرا حتما بخوانید ...

شامی

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

دمنوش راز سلامتی

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

خواص کرفس

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

محصولات زیرا حتما ببینید ...

%57
تخفیف

دانلود مبانی پروتزهای ثابت شیلینبرگ 2012 (ترجمه فارسی)

قیمت اصلی تومان220,000 بود.قیمت فعلی تومان95,000 است.
60
%60
تخفیف

علم و هنر در دندانپزشکی ترمیمی (ترجمه فارسی)

قیمت اصلی تومان320,000 بود.قیمت فعلی تومان128,000 است.
47
%42
تخفیف

دانلود بی حسی موضعی مالامد 2013

قیمت اصلی تومان150,000 بود.قیمت فعلی تومان88,000 است.
18