طرز تهيه:
اسفناج :نيم كيلو
تخم مرغ : ٢عدد
پیاز متوسط : ١عدد
سير تازه يا حبه ي سير ٢عدد
روغن :٣قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
دارچین یا زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
اسفناج ها را پاک کرده و شسته و آنها را خرد می کنیم.
آنها را درون قابلمه می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم و در آن را می گذاریم تا خوب بخارپز شود.و آب اسفناج ها تمام شود.
پیاز را خرد کرده درون ماهیتابه می ریزیم و با روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج های خرد شده را به پیاز داغ و ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم .
مجدد اسفناج ها را به طور یکنواخت داخل ماهیتابه پهن می کنیم و تخم مرغ ها را یکی یکی روی اسفناج ها می شکنیم تا با شعله ملایم پخته و سفت شود.
در نهایت برای تزئین روی تخم مرغ های بسته شده مقداری زعفران یا دارچین می پاشیم.
معمولا ١٠دقیقه بعد از ریختن تخم مرغ ها غذا آماده است.
🍃🌼🌸🌺🍃