مواد لازم:
چند تکه ران مرغ، ۱عدد پیاز متوسط،۱ ق غ رب گوجه فرنگی، زرشک به مقدار لازم ،زعفران،دارچین،نمک ،فلفل ،زردچوبه و ادویه
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ( قسمت ران باشه مناسبتراست )را با ترکیب نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر پیاز خوب آغشته کنید و نیم ساعتی بذارید تا مرغ طعم دار شوند.سپس داخل روغن دو طرفش راخوب سرخ کنید. درظرف را ببندید بهتره. بعد داخل ظرف دیگری برای تهیه سس اقدام میکنبم. یک عدد پیاز رو رنده میکنیم. و و خوب تفت میدهیم . بعد یک قاشق رب ریخته و خوب سرخ کنید و یک لیوان آب و کمی دارچین بریزید. و بذارید کمی سس بجوشه. دو سه قاشق زعفران رو روی مرغها ریخته اجازه میدیم با زعفران هم سرخ بشه و خوب طلایی بشه. بعد سس رو بهش اضافه میکنیم و درشو میبندیم و زیرشو کم میکنید تا بپزه.سپس زرشک را با کمی روغن تفت داده .برنج را پخته و بعد از دم کشیدن برنج زرشک را با مواد در کنار برنج قرار میدهیم.
🍃🌼🌸🌺🍃