فروشگاه

کوفته بروکلی

مواد لازم:
500 گرم بروکلی
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد تخم مرغ
5_4 قاشق غذاخوری آرد و یا ایرمیک (سمولینا)
مقداری جعفری و شوید
نمک ، زیره ، فلفل سیاه
1 استکان روغن زیتون برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بروکلی را خرد کنید و 5_4 دقیقه در بخار بپزید.(میتوانید داخل قابلمه ای آب بریزید وقتی آب جوشید بروکلی را داخل سبد استیل بریزید و در دهانه قابلمه بذارید و با در بسته بپزید) خیلی نپزید که خمیر میشود. کمی سفت بماند میتوانید یک روز قبل هم بپزید. بروکلی را با چاقو ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. شوید و جعفری را خرد کنید و تمام مواد را با نوک انگشتانتان هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد آب نیندازد. هر شکلی دوست دارید بدید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه بپزید.
اگر میخواهید سرخ کنید 1 استکان روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید و مقداری از مواد بردارید و با دست شکل بدید و داخل ماهیتابه سرخ کنید. میتوانید مواد را با قاشق بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق شکل بدید. کوفته ها را پشت و رو سرخ کنید.

🍃🌼🌸🌺🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.