فروشگاه

نان خامه ای


مواد لازم:
آرد125 گرم
نمک 1.8 ق چ
شکر1 ق غ
کره60گرم
تخم مرغ4عدد
آب125 میلی لیتر
شیر125میلی لیتر
بیکینگ پودر1/4 ق چ
وانیل1/4 ق چ
خامه قنادی اماده به میزان لازم
طرز تهیه: آب شیرشکر نمک و کره را در ظرف مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم زمانیکه کره حل شد و مواد شروع به جوشیدن کرد آرد را به یکباره ریخته و کمی روی حرارت بگذارید تا خمیر جمع شود مانند حلوا سپس خمیر را داخل کاسه همزن ریخته با قاشق چوبی یا سر پدالی همزن آن را کمی مخلوط کنید تا خنک شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافی کنید و به همراه تخم مرغ آخر وانیل و بیکینگ پودر را بیافزایید داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کمی کاغذ را توسط اسپری چرب کنید مواد را داخل قیف ریخته و به شکل دلخواه روی سینی فر فرم دهید مواد در نهایت باید غلظت مناسبی داشته باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل وحتی می تونید توسط ماسوره ساده به شکل بیضی کشیده ماسوربزنید به صورت رفت و برگشتی.
فر را روی دمای 200 درجه گرم کرده و سینی فررا به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار داده سپس دما را به 180درجه کاهش دهید و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا خمیر کاملا پخته و طلایی شود سپس از فر خارج کنید.
بزارید خنک شود سپس بعداز خنک شدن چند ساعتی داخل یخچال خنک شود
حالا بریم سراغ فرم دادن خامه قنادی اماده
اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده… تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه… وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه…
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش … اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره…توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد داخل نان خامه ای هامون رو با قیف پرمی کنیم
به اندازه نیازتون داخل قیف خامه بریزید چون حرارت دستتون خامه را آب می کند
سپس با خامه داخل نان خامه اي هاتون رو پرکنید.
🍃🌼🌸🌺🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.