فروشگاه

قلقلی با سینه مرغ

مواد لازم:سینه مرغ ۱ عدد،دنبه گوسفند ۲ تکه کوچک،پیاز ۱ عدد،بادمجان ۲ عدد،نمک ،زردچوبه ،ادویه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را از استخوان جداکرده به تکه های کوچک تقسیم کرده وتوغذاساز ریختم نمک وفلفل قرمز تند ویکی دوتکه کوچک دنبه گوسفندی اندازه یخ قالبی هم انداختم داخلش که همچین لذیذ شود وازخشکی دربیاد وبعد خوب که مخلوط شدن به یک ظرف دیگرمنتقل کردم وبهش یک پیاز رنده ریز که آب آن کاملا گرفت شده اضافه کردمه وحسابی ورز داده و زعفران دم کرده وجعفری ساطوری هم اضافه کرده چند دقیقه ای ورز داده و نیم ساعتی در یخچال قرار میدهیم.

برای درست کردن قلقلیا دستمونو باآب مرطوب وقلقلی درست کرده ازگوشت قرمز کمی سخت تر هست باید حتما دست راهردفعه مرطوب کنیم و در روغن کمی تفت داد مثه همون قلقلیای سری پیش .

وازتابه جداکرده وتوهمون تابه یه پیاز خلالی با کمی زردچوبه وفلفل قرمز تند وفلفل دلمه ای تفت وبهش یکی دوتا گوجه فرنگی رنده شده اضافه ویه قاشقی هم رب گوجه فرنگی زدم بهش کمی آب ریختم داخلش وقلقلیا روبهش اضافه کردم وقتی کاملا جاافتاد دیگه آماده سرو می باشد

بادمجونا روهم جداسرخ کردم گذاشتم کنار ترکیب فوق العاده ای شد

تذکر:👈دنبه قابل حذف می باشد ومی توان سینه وران مرغ راباهم میکس کرده تاازخشکی دربیاد .

وقتی درابتدای کارقلقلیا روتفت دادید وآب پیاز را گرفتید درترکیب موادبه هیچ وجه وانمیره

🍃🌼🌸🌺🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.