فروشگاه

شامی بابلی

مواد لازم:

گوشت گوساله 1 کیلو
نخود 200گرم
پیاز درشت 3 عدد
سبزی شامل : جعفری 30 دسته ، گشنیز 10 دسته ،تره 12 دسته ، شنبلیله 6 دسته ،نعنا 10 دسته ،برگ سیر 12 دسته ، زلنگ 7 دسته ،اناریجه 14 دسته ، اوجی 8 دسته ، وارنگ بو 6 دسته ، سرسم 4 دسته ، شوید 4 دسته ( سبزیهای شمال به دسته های کوچولو بسته بندی میشه )
گردوی چرخ شده 200 گرم
نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

گوشت و پیاز را خرد میکنیم و همراه با نخود روی حرارت خیلی کم قرار میدیم تا بپزه.
سبزیها را کمی خرد میکنیم و روی گوشت میریزیم و میذاریم با حرارت ملایم بپزه.
نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم ، دقت کنید در نهایت موادمون نباید آب داشته باشه ، اجازه بدید تا گوشت و سبزی کاملا خنک بشه . تا اینجای کار میتونید این مواد رو چرخ کنید و و با گردوی چرخ شده مخلوط و بسته بندی و فریز کنید و هر بار برای استفاده بعد از یخ زدایی مراحل زیر را انجام بدید 👇🏻 برای هر بسته ۲۰۰ گرمی دو تا سیب زمینی متوسط و دو تا تخم مرغ نیاز دارید . سیب زمینی ها رو با مقدار کمی آب می پزیم و رنده میکنیم و صبر میکنیم تا کاملا سرد بشه ، وگرنه زمان پخت شامی وا میره .
سیب زمینی رنده شده را با مخلوط گوشت و نخود و سبزی و مغز گردوی چرخ شده و یک تخم مرغ کامل و یک زرده مخلوط میکنیم هر بار دستمون را میزنیم تو سفیده تخم مرغ بعد شامی ها را تو دستمون به شکل شامی (گرد) در میاریم وسطش رو با انگشت سوراخ میکنیم در روغن سرخ می کنیم.
🍃🌼🌸🌺🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *