سوسیس خانگی
مواد لازم :
سه قاشق غذا پودر نشاسته دو ق غذا آرد سفید سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک یک عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری حدود دومتر کاور سوسیس برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودرزنجبیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری
طرز تهیه:
گوشت را دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد شده تخم مرغ را مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون اول آردهاو ادویه هارا مخلوط کنید ، بعدگوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر را باخرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ را اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه را اضافه و دوسه دقیقه میکس کنیداگرسفت بود سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنیدبعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه پخته شود بعد داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک شده و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها خوب به خورد هم رفته و بعد مصرف کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃