خورش کرفس
مواد لازم:
گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم،پیاز متوسط ۲ عدد،سبر ۲ حبه،کرفس ،نعنا و جعفری به مقدار لازم ،نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت گوسفندی را ( می توان از گوشت مرغ استفاده کرد.)با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدهیم و کمی آب میریزیم تا پخته شود.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشد چون اگر نعناش زیاد باشد تلخ میشود.
ساقه های ترد کرفس را خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارید تفت دهید و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له شده و شکل جالبی پیدا نمیکنند
در نهایت نمک خورشت را میزنم و برای چاشنی خورش از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم .
من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی خواهد شد.
برای به روغن افتادن خورش ها هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله کم بپزه.دوم اینکه خورش را هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃