🍗🍗🍗
طرز تهیه:
ابتدا کره را درون ماهیتابه بریزید یک عدد پیاز را خلالی کرده وتکه های مرغ زعفرون زده شده رو در آن بچنید دقت کنید که حتما همه مرغ ها کف ظرف باشند یعنی روی هم نچینید پس ظرف را به اندازه انتخاب کنید، مرغ ها را با شعله ملایم با کره سرخ کنید وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگه را هم سرخ کنید.مابقی زعفران را اضافه کنید و تمام مرغ ها را به زعفران آغشته کنید در حدی تفتش دهید كه روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره .
درون قابلمه ای دیگر یک عدد پیازبزرگ رو کاملا سرخ میکنیم وکمی زردچوبه میزنیم و تفت میدهیم و حالاکمی رب اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خامی رب گرفته شده و حسابی خوشرنگ شود نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم بعد یک لیوان آب جوشیده را ریخته و بعد روی مرغ ها بریزید .حرارت را ملایم کرده و حدود دو ساعت میگذاریم پخته شوند.
کمی هویج خرد شده و فلفل دلمه ای هم به مرغ اضافه کردیم.اگه از مرغ یخ زده استفاده کردید برای اینکه مرغ ها شکل خود رااز دست ندهند و ترک نخورند باید کاملا یخ آنها آب شده باشه . در صورت تمایل میتوانیدنیم ساعت اخر به مرغ ها مقداری بامیه سرخ شده اضافه کرده تا به همراه مرغ ها پخته و نرم شوند.
🍃🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃