لاکتوفرین

لاکتوفرین

لاکتوفرین(Lactoferrin) یک پروتئین چند کاره است از خانوادهٔ ترانسفرین (transferring). لاکتوفرین یک گلیکوپروتئین گلوبولار با وزن اتمی ۸۰ kDa است. این پروتئین در اغلب مایعات تراوش شده از بدن مانند شیر، بزاق، اشک و ترشحات بینی یافت می‌شود. لاکتوفرین یکی از اجزای سیستم ایمنی است و در گرانول‌های پلی مورفونوکلئرها نیز وجود دارد.

لاکتوفرین می‌تواند از شیر بویژه آغوز پالایش شود. یکی از مهمترین خاصیت‌های لاکتوفرین جذب و انتقال آهن است. لاکتوفرین با جذب آهن آزاد، محیط را عاری از این عنصر کرده و در نتیجه پاتوژنهایی که برای ادامه حیات به این عنصر حیاتی نیاز دارند را از آن محروم می‌کند و بدین ترتیب با مهار رشد باکتری‌های مضر به صورت غیر مستقیم گسترش عفونت را مهار می‌کند.

درباره این مطلب نظر دهید !

مطالب زیرا حتما بخوانید ...

مهارگر باکتری

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

الاستاز

1
دقیـقه مطالعه
مشاهده

محصولات زیرا حتما ببینید ...

%20
تخفیف

ترمیمی

قیمت اصلی تومان90,000 بود.قیمت فعلی تومان72,000 است.
8
%30
تخفیف

درسنامه پریودنتیکس برای دانشجویان دندان پزشکی

قیمت اصلی تومان100,000 بود.قیمت فعلی تومان70,000 است.
7

جزوه ایمونولوژی

تومان50,000
5