اول سینه ها وفیله ها رو به قسمتهای دلخواه برش بزنید .
یدونه تخم مرغ ویه لیوان شیر رو با کمی نمک وپودر سیر با چنگال بزنید وسینه ها ی مرغ رو داخلش بریزید تا یکساعت داخلش بمونه .
کمی آرد سفید داخل یه کاسه گود بریزید اگه پودر سوخاریتون ادویه نداره حتما به آردتون ادویه دلخواه بزنید مثل پودر پاپریکا ،پودر سیر،نمک،فلفل سیاه،پودر آویشن،چوز هندی البته ادویه ها دلبخواهه وقابل تغییر.
یه ،رف هم پودر سوخاری آمادا کنید.
حالا تکه های مرغ رو از داخل مخلوط شیر خارج کنید واول در آرد سفید ودوباره در شزر وبعد در آرد سوخاری بغلتانید وحستبی فشار بدید.
آرد سفید بخاطر اینه که پودر سوخاری کاملا به مرغ بچسبه ودر هنگام سرخ شدن جدا نشه.
وبعد نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید اگر هم وقتتون کمه اشکالی نداره ومستقیم سرخ کنید.
در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید وروی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه.
برای تهیه اون سیب زمینهای گرد گوگولی هم لازمه که دو عدد سیب زمینی بزرگ رو با پوست نیم پز کنید حدودا نیم ساعت ،بعد که کمی خنک شد با اسکوپ کوچیک یا بزرگ در بیارید ودر روغن سرخ کنید.
بقیه سبزیجات هم بصورت بخار پز هست که همه استادید کلم بروکلی،لوبیا سبز وبلال که با سیر رنده شده وکره ونمک محشر میشه
🍃🌼🌸🌺🍃