دو پيمانه نخود خام(پیمانه پلو پز)
يك عدد پياز متوسط
یک عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده به دلخواه
۱ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا سس
سه حبه سير
يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر
جعفری خورد شده سه قاشق غذاخوری
نمك – فلفل قرمز و سیاه،پودر تخم گشنیز و پودر زیره به میزان لازم
نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چند بار آب ان را عوض کردم بعد از دوازده ساعت آبش رو خالی کردم وبا پیاز و سیر دو بار چرخ کردم حالا ادویه ها، جعفری،رب گوجه فرنگی و بکینگ پودر را اضافه کردم خوب هم زدم . داخل ظرف گودی روغن مایع ریختم قالب فلافل را داخل روغن گذاشتم تا کمی چرب شده از مایه با قاشق برداشته و داخل قالب ریخته و با پشت قاشق صاف کردم داخل روغن گذاشتم و با حرارت متوسط اجازه دادم تا سرخ بشه.
با این مقدار ۲۵ تا فلافل درست شد
🍃🌼🌸🌺🍃