🍒🍒🍒
مواد لازم برای چهارنفر
برنج س۳ پیمانه،آلبالو۴۰۰گرم،شکر۲۵۰گرم،گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم ،پیازوادویه ونمک وفلفل وزعفران ومقداری خلال پسته وبادام
طرز تهیه:
برنج روشسته وباقدری آب و نمک دوساعتی خیس کنید،و زودتر از معمول بصورت زنده تر آبکشی نمایید.
آلبالوها روشسته،شاخه و هسته هاروخارج کنیددرقابلمه لعابی بادوقاشق پودرقند آغشته کرده ودوساعتی دریخچال بگذارید.سپس روی حرارت گذاشته وشکر ویک تیکه کوچیک چوب دارچین ونصف لیوان آب رواضاف کنید بعداز اینکه یک ربع پخت،ازقابلنه آلبالوها رو درآورده خیلی رقیقه اجازه بدین بجوشه تابه غلظت شهدمربا برسد،وبعدخاموش کنیدتاسرد شود.
خلال ها روباقدری گلاب خیس کنید آنقدری که گلاب جذب خلال ها بشود وضمن نرم شدن معطربشوند.
گوشت چرخکرده روبا پیازریزرنده شده وادویه ونمک مخلوط و۲۰دقیقه دریخچال قراردهیدبعدبه اندازه فندق قلقلی کنیدودرتابه سرخ کنید. حالاآلبالوها روبا یک قاشق شهدونمک وفلفل به قلقلی ها اضافه کنید و دودقیقه بعد حرارت روخاموش کنید(اینجوری گوشت شما خوشمزه و طعم دارمیشود.)
درقابلمه ای به عنوان تهدیگ،نون (سیب زمینی خوشمزه نمیشه )بذارید،بعد یک لایه پلو یک لایه گوشت وآلبالو بریزید(درلیوانی دوقاشق آب روبامقدارکمی از شهدوروغن مخلوط کرده وروی پلو بریزید مقدارش کم باشه تاپلوخمیرنشه اما باید از طرفی هم باشه تا پلوبخارکنه).ضمنا لایه آخربرنج باشه حرارت روزیادکنیدوقتی بخارکردکمش کنید تا دم بکشد.
(مقداری از گوشت و آلبالو وشهد رو برای تزیین غذا کناربگذارید)
وقتی دم کشید زعفران بزنید کمی کره روی پلوبگذارید و ده دقیقه بعدش درظرف سرو کشیده با مقداری ازشهدوخلال هاو… تزیین وسروکنید.
نوش جان